marți, 12 iunie 2012

Nimic nu e intamplator- o lege magica a universului

Astazi mi-am dat seama ca in fiecare zi aflu cate ceva. Ca e esential sa ma deschid si sa invat de la toate persoanele cu care interactionez. Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generooasa cu tine, ca atunci ca emiti intentii si ganduri pozitive ele ti se vor intoarce, ca atunci cand judec, mereu atrag persoane care ma judeca, ca atunci cand incerc sa conving pe cineva de ceva sunt o hoata de energie si voi atrage in viata mea oameni care ma vor fura. Mai mult am inteles ca daca nu esti sincera si transparenta, vei atrage in viata ta oameni care te vor minti. Mi-am reamintit ca tot ceea ce am de facut este sa actionez conform entuziasmului si bucuriei, si sa fac doar acele lucruri care imi provoaca aceste sentimente pentru ca ele exprima adevaratul meu sine. Ca pana acum am fost de multe ori o persoana care nu-i accepta pe ceilalti asa cum sunt, si se punea mereu pe o pozitie de superioritate si de ‘’eu stiu mai bine decat tine’’, si ca atunci cand cineva imi spune ceva cu care nu sunt de acord, atunci cand esti suficient destul de evoluata ai puterea sa zambesti in loc sa te enervezi.

De-a lungul vremii am trecut prin diverse etape, si de fiecare data cand am crezut ca stiu totul experienta a venit si mi-a demonstrat ca desi la nivel verbal si mental m-am programat sa fiu o anumita persoana, in subcontientul meu inca se derulau programe vechi, credinte vechi care anulau tot ceea e emiteam la nivel mental.

Am fost in aceasta ipostaza de mai multe ori in viata mea, si nu mi-e rusine sa recunosc . De ce mi-ar fi? Sunt un suflet care a venit aici sa traiesc o experienta umana, un suflet care experimenteaza si pe zi ce trece se apropie de cine este cu adevarat.

Mi-am dat seama cat de important este sa traiesti in inima si sa fii constienta de legile dupa care functioneaza universul pentru a putea sa dansezi frumos prin viata.

De multe ori ne trezim in fata anumitor evenimente si nu intelegem de ce au aparut. Unele sunt dureroase , altele sunt pline de bucurie si incantare. Ne intrebam ce am facut sa meritam aceste lucruri cand de fapt tot ce ni se intampla noi am cerut prin intentiile noastre emise in univers.

Intentia este una din cele mai puternice emotii pe care le poti avea. Fiecare gand este unul creator si o data aparut el nu se pierde in neant ci se propaga in univers si la un anumit moment se va intoarce catre tine.

Te intrebi de ce persoanele din viata ta te mint? Gandeste-te de cate ori nu esti tu transparenta in viata ta.

Te intrebi de ce intalnesti persoane sau situatii in care esti judecata? Gandeste-te cat de mult judeci tu in viata ta, oamenii, situatiile?

Te intrebi de ce oamenii cu care interactionezi te fura? Gandeste-te de cate ori esti tu o hoata? De cate ori furi un loc de parcare, de cate ori furi energie de la ceilalti, de cate ori furi orice altceva?

Te intrebi de ce oamenii te trateaza cu superioritate si cu lipsa de respect, gandeste-te de cate ori ai facut tu aceste lucruri?

Exista o lege a oglindirii in lume si ai nevoie sa fii constient de aceasta. Accidentele , coincidentele apar doar datorita noua. Stiu ca poate iti va va parea imposibil de acceptat si nici nu incerc sa te conving de ceva. E alegerea ta daca vrei sa traiesti constient sau inconstient o viata intreaga de acum incolo.

Ce inseamna acest lucru? Intotdeauna exteriorul reflecta interiorul. Orice eveniment, orice persoana pe care o intalnesti este acolo pentru a-ti da oportunitatea de a vedea cine esti in acel moment si de a te recreea in permanenta. Cat de minunat poate fi totul! Cum mai poti privi atunci o experienta drept fiind rea sau buna, un om ca fiind bun sau rau cand de fapt atat oamenii cat si evenimente iti sunt oglinda ta? Te aflii in fata unei oglinzi mari gigantice care iti da oportunitatea sa vezi cine esti si ce emiti in univers.

Evenimentele nefericite nu apar asa din neant ci au o cauza, iar acea cauza este modul in care tu alegi fii, sa gandesti, sa vorbesti, sa actionezi.

Si totusi pana si acele ganduri fugitive au potential creator. Atunci cand te trezesti ca judeci pe cineva, cere-ti iertare in gand sau personal de la acea persoana pentru ca altfel vei ajunge sa traiesti si tu exact ceea ce ai oferit. Atunci cand esti dezgustata de cineva, fii convinsa ca va veni momentul in care altcineva va fi dezgustat de tine. Orice emiti in univers se intoarce catre tine intr-o forma sau alta. Nu exista alta cale.

Sunt miliarde de oameni care traiesc in ignoranta fara a stii toate aceste lucruri si experimenteaza atata suferinta in viata lor. Pentru ca ce nu intelegi te face sa suferi.

Daca esti aici si citesti aceste randuri, atunci si tu esti pregatita sa iti traiesti viata constient. Lumea este intr-o armonie incredibila doar ca noi ne-am focusat sa vedem haosul. Universul ne dirijeaza intotdeauna spre ceea ce avem nevoie pentru evolutia sufletului nostru., spre oameni si situatii care sa scoata la iveala cine suntem cu adevarat pentru a putea sa ne recream in permanenta. Poate e vorba despre anumite lucruri despre noi pe care nu le-am acceptat pana acum si avem nevoie sa le vedem si astfel traim o experienta din care sa ne dam seama de asta. Iti dai seama ce bucurie si ce oportunitate ti s-a oferit prin aceatsa experienta sau om? Cum altfel ai fi putut sa cunosti cine esti si cum altfel ai putea sa alegi sa fii acea persoana care vrei ?

Toate ne poarta catre sinele nostru.

Daca esti cineva care nu accepta greselile, vei atrage in viata ta oameni sau situatii care te vor enerva la maxim pentru ca toate vor avea in comun greseala. Este felul in care tu traiesti experienta acestui lucru pe care nu ti l-ai asumat din tine

Daca esti cineva care trateaza oamenii cu superioritate vei atrage oameni care te vor trata cu superioritate si te vor scoate din pepeni, pentru ca tocmai pentru a ajunge sa iti asumi aceasta parte din tine. Tu deja ai aceasta tendinta insa o blochezi inconstient si o observe puternic la cei din jurul tau.

Miraculoasa lege. Gandeste-te ca mai este o veste buna. O data ce un anumit lucru este acceptat el nu se va mai crea in viata ta, pentru ca ceea ce este acceptat in interior nu mai are nevoie sa fie creat in exterior.

Tot ce e nevoie sa faci este sa te accepti asa cum esti, cu partile intunecate si partile luminoase si astfel nu vei mai trai evenimente pe care le respingi cu atata ardoare. Deindata ce accepti acest lucru despre tine, persoane sau evenimentele care reflectau acest lucru din jurul tau vor incepe sa dispara sau nu se vor comportam in acest fel in relatie cu tine.

Nu incetez sa ma minunez de cum aseaza lucrurile cand te accepti complet, cand admiti cine esti cand incepi sa iti dai seama ca tot ceea ce te deranjeaza in jurul tau trebuiesa accepti ca fiind parte din tine. Toti suntem unul.

Atunci cand iti asumi trasaturile pe care oamenii din viata ta le oglindesc despre tine, nu vei mai avea nevoie de acea oglinda . Astfel vor disparea sau pur si simplu in mod miraculos isi vor schimba comportamentele fata de tine, cei care te trateaza cu lipsa de respect, cei care te abuzeaza, cei care te manipuleaza, cei care fac acele lucruri care tie iti provoaca durere.

Intelege ca nu suntem separate unul de celalalt, suntem acelasi intreg si tot ceea ce se regaseste in exteriorul tau se afla in interiorul tau.

A trecut ceva timp pana sa imi dau seama de acest lucru si cand am facut-o mi-am facut o declaratie:

Eu sunt tot ceea ce observ atat de puternic la ceilalti. Eu sunt si lumina si intuneric. Ceea ce nu imi place la tine, se afla adanc in mine. Ceea ce imi place la tine exista fara indoiala in mine. Te privesc si ma vad pe mine, oricine ai fi. Tu , cel care te aflii in fata mea. Tu esti o parte din mine pe care eu nu mi-am asumat-o pana acum si esti aici sa ma ajuti sa ma regasesc. Daca tu poti inseamna ca eu pot. Daca tu esti minunat inseamna ca eu sunt minunat. Daca tu esti indoiala inseamna ca eu sunt indoiala. Daca tu esti minciuna inseamna ca eu sunt minciuna. Daca tu esti prosperitate inseamna ca eu sunt prosperitate. Daca tu esti iubire inseamna ca eu sunt iubire. …….

Ma inclin profund in fata universului profund si perfect, si in fata creatorului nostru pentru ca am oportunitatea sa cunosc aceste lucruri despre mine si sa ti le ofer tie astazi. Sunt deopotriva totul si nimic. Tot ce exista in mine este ceea ce este si nimic altceva. Nu exista rau sau bun in imparatia sufletului. Nimic nu este intamplator.

Intotdeauna gravitam intr-un mod perfect spre acei oameni si situatii care ne reflecta lucrurile pe care nu le-am integrat in noi, despre noi.

Nu ai trait degaba toate relatiile de pana acum. Toate au avut ca rol sa accepti cele mai ascunse lucruri despre tine si o data ce le-ai acceptat ele nu mai au nevoie sa se manifeste in viata fizica. Nu degeaba sunt oameni care retraiesc aceleasi si aceleasi povesti de iubire . Ei inca nu pot sa accepte acele lucruri despre ei pe care le reflecta aceste relatii.

In cele mai diverse moduri universul ne spune ca singurul nostru scop este sa redevenim intregi si ne tot trimite persoane care sa reflecte acele lucruri pe care nu vrem sa le acceptam despre noi. E senzational. Sunt extrem de recunoscatoare sa pot intelege asta acum, sunt extrem de recunoscatoare sa pot cu sufletul deschis sa accept totul despre mine, sa ma accept complet , profund si in totalitate. Probabil nu intamplator am scris o carte care se cheama Indragosteste-te de tine, pentru ca venise vremea ca si eu sa ma accept complet asa cum sunt iar aceasta carte nu este doar pentru tine, cea care vrei sa pornesti pe acest drum si a fost si pentru mine. Prin ea, prin aceasta creatie, din ce in ce mai mult incep sa ma cunosc pe mine, sa ma accept , sa redevin intreaga. Cu siguranta ca nu sunt la capatul drumului, pentru ca daca as fi, nu as mai avea absolut nimic de facut, decat sa ma intorc in univers, la perfectiunea si armonia lui. Si o spun cu sufletul deschis.

Nu am nici o indoiala ca legea rezonantei functioneaza. Nu am nici o indoiala ca persoanele care vibreaza pe aceeasi lungime de unda, constient sau nu, se intalnesc.

Indiferent cat vei incerca mental sa indepartezi pe cineva care manifesta un comportament care tie nu iti place , tot vei intalni alte persoane care manifesta acelasi comportament pana cand tu accepti ca ceea ce el oglindeste este de fapta aceasta tendinta a ta. Magia exista in lume. Daca aveai vrei indoiala gandeste-te cum functioneaza aceste lucruri.

Daca vei incerca sa ascunzi blandetea din tine, atunci o vei intalni in afara ta. Daca incerci sa ascunzi ca nu te iubesti pe tine, cu siguranta nu vei putea intalni iubirea in afara ta, iubirea pentru semenii tai va fi doar o masca nu adevarata iubire.

Daca nu vei putea sa ierti pe cineva fii sigura ca nici pe tine nu te ierti. Daca nu ii respecti pe cei din jur, fii convinsa ca nu te respecti nici pe tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu